Events

Dette er vår eventkalender. Legg til eventet i din kalender og møt opp, med eller uten kostyme :) Bilder fra de tidligere events ligger på sidene til eventet.

Fotball

Vi viser all den viktige fotballen, men kan være behjelpelige med de fleste kamper. I disse tilfellene anbefaler vi en forespørsel på tlf: 32 09 28 88

Kommende events

Off Pist

Sunday OFF

Tidspunkt: Søndager

På søndager samles bransjefolket (og andre innbyggere på Geilo) for å møtes på Off Pist. Flere av disse kveldene er temakvelder. En gang i måneden vil vi samle folket til bransjemiddag (påmelding i baren på Off Pist, følg med på våre Facebooksider for dato). Sunday Off holdes forøvrig åpen - her kan man finne på ulike morsomheter, men fest, DET blir det ;) Velkommen!

Off Pist

Anything-Can-Happen-Wednesday

Tidspunkt: Når som helst

Hver onsdag inviterer vi til ...hva som helst. Anything Can Happen Wednesday er et lite overraskelsemoment i hverda'n. Følg med på våre Facebook-sider for oppdatering i forveien, du kan oppleve alt i fra smakinger (hvor leverandører kommer innom oss med godbiter), karaoke, quiz, til "open mic" eller noe annet gøy. Følg med!

Avsluttede events

Klikk på eventet for å se bilder fra kvelden